8'th Edition 24 Aug 2020 - 28 Aug 2020

  REGISTER NOW   REFEREES

Please select your language

Extra

TRIPURI DE ZI

1.     Turul orașului cu autobuzul deschis dublu

Dacă doriți o prezentare mai amplă a acestui frumos oraș, un autobuz deschis este gata să vă ia de la hotel și să vă aducă înapoi după. Este cel mai bun mod de a obține un aspect compact. Veți avea un turneu interesant al orașului - este o șansă bună să vizitați mai mult decât orașul vechi. Vă veți bucura, de asemenea, de o panoramă a orașului.

 

2.     Excursie la Castelul lui Dracula și la Cetatea Râșnov

Va oferim o excursie de o zi deosebita la Bran, patria Draculei. Vom vizita faimosul castel, târgul de artizanat și o altă cetate veche medievală, Cetatea Râșnov.

 


 

 

Castelul Bran

Înconjurat de o aură de mister și legendă, cocoțat pe o stâncă înaltă de 200 de picioare, Castelul Bran își datorează faima turnurilor sale impresionante și turnuletelor, precum și mitului creat în jurul lui Dracula lui Bram Stocker  .  

Castelul este legat de legenda întunecată și intimidantă a contelui Dracula, ducând la mituri persistente, că odinioară era casa lui Vlad Tepes, domnitorul Țării Românești. Celebre în întreaga lume, castelul continuă să dețină o atracție puternică pentru toți fanii contelui.

Din anii 1920 până în 1957 Bran a servit ca reședință regală, un dar al poporului din Brașov către Regina Maria a României. Castelul este acum un muzeu deschis turistilor, care prezinta arta si mobila colectata de Regina Maria.

Cetatea Râșnov Cetatea

Râșnov ( Rosenau  în limba germană) este situată pe o colină stâncoasă din Munții Carpați, la 650 de metri deasupra orașului Râșnov. Localizat strategic pe traseul comercial care leagă provinciile Transilvaniei și Țării Românești, Rasnov diferă de alte cetăți săsești în sensul că a fost conceput ca un loc de refugiu pe perioade lungi de timp. Ca atare, avea cel puțin 30 de case, o școală, o capela și alte clădiri mai frecvent asociate cu un sat.


Recent, vechea cetate a fost restaurată la vechea sa glorie, iar astăzi puteți vizita rămășițele impresionante. Există și un muzeu aici, ascuns în spatele zidurilor antice, unde puteți găsi un schelet îngropat sub podeaua de sticlă, precum și alte obiecte interesante. 


JON_6627 (copie) .jpgJON_6609 (copie) .jpg

JON_6619 (copie) .jpg

 

3.Travel spre Poiana Brașov (călărie, barbeque și ciclism montan)

 

Poiana BrașovDOU_3354 (copie) .jpg

DOR_5948 (copie) .jpgDOU_3626 (copie) .jpg

DOU_3431 (copie) .jpgDOU_3667 (copie) .jpg

Vă invităm să vizitați cea mai populară stațiune de vară și de iarnă din România, Poiana Brașov.

La 15 minute de mers cu mașina de la Brașov se ajunge la Poiana Brașov (3.300 de picioare), o stațiune montană pentru schi și vară. În timpul lunilor de iarnă, Poiana Brașov oferă unele dintre cele mai bune schiuri din România. În timpul verii, este un loc minunat pentru excursioniștii de a lansa treceri în Munții Carpaților Meridionali. Pentru o vedere panoramică a Brașovului și a Munților Bucegi mai îndepărtați, luați telecabina la vârful Muntelui Postavarul (5.756 picioare).
Un interesant fapt:
celebritățile de la Hollywood Jude Law, Renee Zellweger și Nicole Kidman s-au relaxat în Poiana Brașov, după ce au filmat filmul Cold Mountain pe locurile din câmpurile și fermele din apropiere.

Bucurați-vă de programul nostru special cu grătar, călărie și ciclism montan).

 

4.     Excursie la Castelul Regal Peles și stațiunile montane din apropiere

--Crucea Caraimanului 1.jpgCaraiman-Telecabina-busteni.jpg

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSPYvdGT9p3V1MWCr2UM955cvW9NLNxtfjdfseqLcP9hZ9Qsd2Ghttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQBhdnBz2RII8L3-opzvJzE4-GjcRS0lcvKxbAZyMmu_8oOqpyg

Alăturați-vă pentru o excursie de o zi la cel mai frumos castel din România.

Amplasat la poalele munților Bucegi, în pitorescul oraș Sinaia, Castelul Peles este o capodoperă a arhitecturii germane nou-renascentiste, considerată de multe dintre cele mai uimitoare castele din Europa. A fost reședință de vară a regilor români până în anul 1947. Cele 160 de camere sunt împodobite cu cele mai bune exemple de artă europeană, candelabre de cristal Murano, vitralii germane și pereți acoperite cu piele de Cordoba.

Mobila din camera de muzică este sculptată din lemn de tec, un cadou pentru regele Carol I din Maharajah din Kapurtala din India, în timp ce broderiile de mătase realizate manual lucrează în tavanul și pereții salonului turcesc. Picturile de tavan și frescele decorative din sala de teatru au fost proiectate de renumitele artiști austrieci Gustav Klimt și Frantz Matsch. Peste 4.000 de piese europene și orientale din secolele XV-XIX sunt expuse în armuri.

 

5.     Excursie în județul Făgăraș

Aceasta este o călătorie foarte interesantă în județul Făgăraș, unde puteți admira obiective turistice deosebite, vizitați cetatea Făgăraș, Monastery Sambata și Studul de la Sambata.

Cetatea-Fagarasului-2.jpgManastirea_Constantin_Brancoveanu_Sambata_de_Sus_Fagaras_Brasov_Romania_Aeriana_Celendo.jpg

14545_23199_1.jpghergheliasambata.jpg

Construit în 1310 pe locul unei foste fortărețe din secolul al XII-lea (ars de tătari în 1241), Fagaras a fost extins între secolele 15 și 17 și a fost considerată una dintre cele mai puternice fortificații din Transilvania. Cetatea era înconjurată de un șanț adânc, care, în vremuri de război sau de neliniște socială, putea fi ușor umplut cu apă dintr-un pârâu de munte din apropiere. Un pod peste șanț a furnizat singurul punct de acces. Cetatea are trei etaje și cinci turnuri.

De-a lungul anilor, Cetatea Făgăraș a funcționat în principal ca o reședință pentru diferiți prinți și familiile lor.
Astăzi, cetatea frumos conservată găzduiește  Muzeul Județean Fagaras , care prezintă artefacte romane, o colecție de arme medievale și meșteșuguri populare tradiționale. Muzeul găzduiește, de asemenea, o frumoasă colecție de icoane pictate pe sticlă.

 

ACTIVITATI

Distrează-te și înotați la Aqua Park

Paradisul acvatic  îndeplinește toate cerințele pentru un adevărat centru de sănătate și agrement, deoarece este răspândit pe o suprafață acoperită de 12.000 de metri pătrați și încă 12.000 de metri pătrați în aer liber pentru sezonul cald.

Cu o capacitate de 2.000 de persoane, centrul dispune de șase piscine interioare și două în aer liber, tobogane de apă, saune, jacuzzi, grota de relaxare, sală de fitness, teren de fotbal acoperit, teren de volei de nisip, restaurant și terase.

Vă puteți bucura de soare în șezlonguri amenajate în jurul bazinelor pentru aproximativ 1.500 de persoane.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTYrntpn93FubMmg2aiw1MkcvokSpCKUwb9psAchYl8q7mjgcrhttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQYwp17ENmVuk1DMQ1pgmloNDROzFs86KdWWN6IaceagTO5de1q5A

aqua parc mare.png5.jpg

Distreaza-te si urca in Parcul Aventura

Adventure Park  este o activitate sportivă în aer liber, o modalitate foarte plăcută de petrecere a timpului cu familia și prietenii.

Parcul Aventura Brasov  are 14 trasee progresive dificile. Fiecare participant primește o aventură cu două echipamente de siguranță pentru carabine, care să fie utilizate în mod sigur pentru siguranță.

Fiecare piesă are un nivel de dificultate, care este simbolizat de o anumită culoare. Cea mai mare înălțime este atinsă pe pista neagră, care este de 20 de metri. Cine are curajul? 

Therea sunt, de asemenea, 186 de experiență.
Bine ați venit la Parcul Adventure Brasov pentru a depăși limitele !!!

Ca Spider-ManSus sus susOooops ...

 

Sala tradițională românească

O seară specială, în spiritul și farmecul Transilvaniei, cu mese tradiționale românești, muzică și dansuri într-o atmosferă foarte specială.

dacilor_8f32d4658925ac.jpg-surăimages.jpg

 

!!! Toate călătoriile și activitățile sunt opționale și sunt taxate în plus și trebuie să fie rezervate în avans.